los maatschappelijke problemen op

HACKATHON

Probleemstelling: Los een maatschappelijke probleem op

Wil jij jouw creativiteit en technische skills naar een hoger niveau tillen? Zoek niet verder! Bij Fleks organiseren we spannende hackathons die jouw denkvermogen uitdagen, je creativiteit stimuleren en je de kans geven om te leren, te ontspannen en plezier te hebben, allemaal op één plek.

🏞️ In de Prachtige Ardennen 🏞️

Onze hackathons vinden plaats in de adembenemende Ardennen, omringd door de natuurlijke schoonheid van bossen en bergen. Het is de perfecte omgeving om je geest te laten stromen en nieuwe ideeën te verkennen.

🌙 Overnachting en Ontspanning 🌙

Tijdens ons weekendevenement krijg je de kans om te overnachten en te ontspannen in een informele sfeer. Samen met gelijkgestemde jongeren kun je genieten van gezellige avonden, nieuwe vriendschappen smeden en jezelf opladen voor de creatieve uitdagingen die voor ons liggen.

🧠 Enorm Veel Te Leren 🧠

Onze hackathons bieden een unieke kans om te leren van experts en peers. Werk in teams aan maatschappelijke vraagstukken, ontwikkel innovatieve oplossingen en breng ze tot leven. Je zult niet alleen nieuwe technische vaardigheden opdoen, maar ook groeien als probleemoplosser en teamspeler.

🏆 Grijp de Kans op Succes 🏆

Of je nu een doorgewinterde programmeur bent of gewoon gepassioneerd bent over technologie, onze hackathons zijn toegankelijk voor iedereen. Het is jouw kans om prijzen te winnen, je portfolio te versterken en deel uit te maken van een groeiende gemeenschap van tech-liefhebbers.

Get In Touch

Locatie:

Fleks vzw
Zillebekelaan 6a
2600 Antwerpen

 

E-mail: info@fleks.be

Openingsuren*:

Woensdag 16u00-21u00
Vrijdag 18u00-23u59
Zaterdag 10u00-23u59
Zondag 10u00-18u00

 

Iedereen welkom bij Fleks

Fleks heet iedereen welkom ongeacht kleur, gender of geloofsovertuiging. Wij geloven sterk dat samenwerking ieder van ons sterker maakt en deze mentaliteit willen we graag overbrengen naar onze jongeren en partners. Fleks wil een open beleid voeren waar iedereen zich welkom voelt. Een thuis waar iedereen zichzelf kan zijn.

FLEKS VZW

Zillebekelaan 6a
2600 Antwerpen
BE 0721.655.848
info@fleks.be