zin om zelf iets te organiseren?

EIGEN PROJECT

Start jouw eigen project samen met Fleks!

Droom je ervan om je eigen project of evenement te organiseren, maar weet je niet waar te beginnen? Fleks staat paraat om je te helpen jouw ideeën tot leven te brengen!

Met ons ‘Eigen Project Starten’-programma geven we jongeren de kans om hun creatieve visies te verwezenlijken. Of het nu gaat om het organiseren van een voetbalevenement, een kunsttentoonstelling, een open podia of een community-serviceproject, we staan klaar om je te ondersteunen.

🌟 Hoe Fleks jou kan helpen: 🌟

Mentorship & Begeleiding: We koppelen je aan ervaren mentoren die je gedurende het hele proces adviseren en begeleiden. Of je nu hulp nodig hebt bij planning, financiering of uitvoering, we hebben experts die jou ondersteunen.

💼 Toegang tot Resources: Van financiële ondersteuning tot praktische middelen en netwerken, Fleks biedt toegang tot de resources die je nodig hebt om jouw project een vliegende start te geven.

🚀 Samenwerking & Groei: Jouw project is een kans om te leren en te groeien. Bij Fleks bevorderen we samenwerking, zodat je kunt profiteren van de kracht van een gemeenschap van gelijkgestemde jongeren.

🎉 Laten we Samen Jouw Ideeën Realiseren! 🎉

Of je nu al een concreet plan hebt of gewoon een sprankelend idee, Fleks is er om je te ondersteunen. Het ‘Eigen Project Starten’-programma is jouw kans om creativiteit, innovatie en ondernemerschap te omarmen.

Begin vandaag nog jouw reis naar het realiseren van jouw project met de hulp van Fleks! 🌟🚀✨

Get In Touch

Locatie:

Fleks vzw
Zillebekelaan 6a
2600 Antwerpen

 

E-mail: info@fleks.be

Openingsuren*:

Woensdag 16u00-21u00
Vrijdag 18u00-23u59
Zaterdag 10u00-23u59
Zondag 10u00-18u00

 

Iedereen welkom bij Fleks

Fleks heet iedereen welkom ongeacht kleur, gender of geloofsovertuiging. Wij geloven sterk dat samenwerking ieder van ons sterker maakt en deze mentaliteit willen we graag overbrengen naar onze jongeren en partners. Fleks wil een open beleid voeren waar iedereen zich welkom voelt. Een thuis waar iedereen zichzelf kan zijn.

FLEKS VZW

Zillebekelaan 6a
2600 Antwerpen
BE 0721.655.848
info@fleks.be