start een eigen business op 10 wekentijd

ONDERNEMINGSTRAJECT

Hoe start ik mijn eigen onderneming?

Heb je altijd al gedroomd van het starten van je eigen bedrijf, maar weet je niet waar je moet beginnen? Het Ondernemingstraject bij Fleks is jouw gids naar ondernemerschap en succes!

Elke zondagmiddag komen we samen voor een boeiende reis van 10 weken. Ons doel? Jou voorbereiden op de opwindende wereld van het ondernemerschap. En dat doen we met de hulp van de beste in het vak!

šŸ§­ Week-na-week Expertise šŸ§­

Elke week verwelkomen we specialisten op verschillende gebieden van ondernemen. Ze onthullen de geheimen achter succesvolle startups, ondernemersstrategieƫn, financiƫle planning, marketing, en nog veel meer. Hun inzichten zullen je inspireren en begeleiden bij elke stap van je reis.

šŸ’” Creativiteit & Samenwerking šŸ’”

Tijdens ons traject werk je samen met gelijkgestemde jongeren die dezelfde passie voor ondernemen delen. Jullie zullen brainstormen, ideeƫn uitwisselen en misschien zelfs jouw toekomstige zakenpartners ontmoeten. De kracht van samenwerking kan niet worden onderschat.

šŸ† Succesvol Starten šŸ†

Aan het einde van ons 10-weken durende avontuur heb je niet alleen waardevolle kennis opgedaan, maar ook een concreet actieplan om je eigen bedrijf te starten. Wij geloven in jouw potentieel en staan klaar om je te helpen slagen.

Get In Touch

Locatie:

Fleks vzw
Zillebekelaan 6a
2600 Antwerpen

 

E-mail:Ā info@fleks.be

Openingsuren*:

Woensdag 16u00-21u00
Vrijdag 18u00-23u59
Zaterdag 10u00-23u59
Zondag 10u00-18u00

 

Iedereen welkom bij Fleks

Fleks heet iedereen welkom ongeacht kleur, gender of geloofsovertuiging. Wij geloven sterk dat samenwerking ieder van ons sterker maakt en deze mentaliteit willen we graag overbrengen naar onze jongeren en partners. Fleks wil een open beleid voeren waar iedereen zich welkom voelt. Een thuis waar iedereen zichzelf kan zijn.

FLEKS VZW

Zillebekelaan 6a
2600 Antwerpen
BE 0721.655.848
info@fleks.be