SPONSOR FLEKS!

Bij Fleks geloven we sterk in de kracht van samenwerking en steun van onze gemeenschap. Daarom hebben we drie spannende sponsorpakketten ontwikkeld om bedrijven en individuen de kans te geven ons te helpen jongeren te inspireren en te begeleiden naar succesvolle toekomsten.

Fleks Brons

Sponsor een hele hackathon en zie je bedrijfsnaam stralen op ons evenement! Je krijgt vermeldingen op onze website, social media en tijdens het evenement zelf. Dit is je kans om te laten zien dat je staat voor innovatie en jong talent.

€ 2500

Fleks Silver

Met het Zilveren pakket sponsor je 5 jongeren om gratis deel te nemen aan ons Ondernemingstraject. Je steunt niet alleen individuele groei, maar je laat ook zien dat je investeert in de toekomst van ondernemerschap. We zorgen ervoor dat je in de schijnwerpers staat als een ware mentor voor jong talent.

€ 5000

Fleks Gold

Het Gouden pakket biedt het beste van beide werelden. Je sponsort niet alleen een hele hackathon, maar je maakt ook het verschil door 15 jongeren de kans te geven deel te nemen aan dit spannende evenement. Daarnaast steun je 5 jongeren om deel te nemen aan ons Ondernemingstraject. Dit pakket is voor degenen die op zoek zijn naar de ultieme impact.

€ 7500

Vrijblijvende donatie

Bij Fleks geloven we in de kracht van collectieve steun om onze missie te realiseren: jongeren inspireren en begeleiden op hun weg naar ondernemerschap en creativiteit. We begrijpen dat niet iedereen een sponsorpakket kan kiezen, maar toch willen bijdragen aan ons doel. Daarom hebben we ons Vrijblijvende Donatieprogramma.

Of je nu een individu, een bedrijf of een enthousiaste supporter bent, jouw bijdrage maakt een verschil. Het is een investering in de toekomst, een blijk van vertrouwen in de jeugd, en een manier om onze gemeenschap te versterken.

Get In Touch

Locatie:

Fleks vzw
Zillebekelaan 6a
2600 Antwerpen

 

E-mail: info@fleks.be

Openingsuren*:

Woensdag 16u00-21u00
Vrijdag 18u00-23u59
Zaterdag 10u00-23u59
Zondag 10u00-18u00

 

Iedereen welkom bij Fleks

Fleks heet iedereen welkom ongeacht kleur, gender of geloofsovertuiging. Wij geloven sterk dat samenwerking ieder van ons sterker maakt en deze mentaliteit willen we graag overbrengen naar onze jongeren en partners. Fleks wil een open beleid voeren waar iedereen zich welkom voelt. Een thuis waar iedereen zichzelf kan zijn.

FLEKS VZW

Zillebekelaan 6a
2600 Antwerpen
BE 0721.655.848
info@fleks.be